Betingelser

Når du handler med os skal du være opmærksom på dette:

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer og afgiftsændringer. Ret til prisændringer forbeholdes.

Priser
Priserne i vores katalog er incl. moms, men excl. porto. Ret til ændringer forbeholdes. Send os en mail hvis du bestiller fra et andet land - så vender vi tilbage med en særlig pris.

Kredit
Hvis vi giver dig kredit fremgår betalingsfristen af fakturaen. Normalt er den 10 dage fra fakturadato. Hvis vi må rykke for betaling lægger vi første gang et gebyr på 50 kr oven i det beløb der rykkes for. Hvis vi herefter skal rykke yderligere er gebyret 100 kr. pr. gang.

Levering
Normalt ekspederer vi ordrer fra dag til dag. I ferieperioder kan der være forlænget ekspeditionstid (1-2 uger). Du får besked om dette når du bestiller.

Vi sender varerne ud med PostNord som Postpakke Home (= Pakken leveres på din  adresse) eller Postpakke Collect (= Du skal hente pakken på et posthus eller i en pakkeboks). Leveringsmåde angiver du selv når du bestiller.

Returret
Der er fuld returret på dine varer inden 14 dage. Hvis varerne returneres skal de være i samme stand som da de blev modtaget.

Ved returnering af varer betales forsendelsesomkostningerne af kunden. Dette gælder naturligvis ikke, hvis der er tale om beskadigede varer eller fejlleverancer.

Persondata
I forbindelse med udsendelsen af nyhedsbreve og salg registrerer og opbevarer vi visse data om vores kunder. Det er nødvendigt for at kunne sende varer, udsende nyhedsbreve og lave fakturaer.

Disse data er navn, adresse, e-mail og telefonnummer/-numre, samt oplysning om hvilke varer du har købt. Desuden registrerer vi, hvis du har givet os tilladelse til at sende dig nyhedsmails.

Iht. regnskabslovgivningen skal vi gemme oplysninger om købte varer.

Vi videregiver data til leverandører af IT- og regnskabsrelaterede ydelser for at kunne udføre administrative opgaver, regnskab og hosting af IT-ydelser.

Søg efter noget ...

Nyhedsmail

Hvis du er interesseret i nyheder fra os kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at udfylde felterne herunder.
Vi sender nyheder ud nogle gange om året eller når der er nye bøger på vej. 

Seneste udgivelser

Banernes  biler
298 DKK + porto
Se mere her
Forside Lavt gulv høj serviceLavt gulv - høj service - historien om Preben Louw Pedersen
195 DKK + porto
Se mere herRutebildrift i fire generationer -
Strandgaards Rutebiler i 100 år
295 DKK + porto

Se mere herForside Møns kommunale AutomobilselskabMøns kommunale Automobilselskab - og tiden før
175 DKK + porto
Se mere herForside Skibe fra Nordatlanten og Østersøen lille

Skibe fra Nordatlanten og Østersøen
145 DKK + porto
Se mere her

Thrane.nu